реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Прикордонний район на Чернігівщині просить допомоги

Керівники лісогосподарських та сільськогосподарських підприємств Семенівського району звернулися до Президента Володимира Зеленського по допомогу.

Семенівський район Чернігівської області не тільки прикордонний з Росією, але й чи не найбідніший щодо бюджетоформуючих підприємств. А дії монополіста — АТ «Укрзалізниця» ще й вибивають з колії існуючі. Тому керівники лісогосподарських та сільськогосподарських підприємств Семенівського району звернулися до Президента Володимира Зеленського по допомогу.

«Справа в тому, — розповідає голова Семенівської районної ради Василь Малкович, — що департамент економіки, планування та бюджетоутворення АТ «Укрзалізниця» в результаті свого рейтинг-аналізу сформував перелік малодіяльних вантажних станцій, до яких відніс 302 станції, в тому числі і семенівську. Відтепер Конотопське відділення дороги за доставку вантажних вагонів до станції Семенівка вимагає платити додатково 22 тисячі гривень за один вагон. Наслідком цього може бути закриття підприємств, скорочення робочих місць, що призведе до повного занепаду економіки нашого віддаленого району».

Про ремонт доріг у Семенівській ОТГ, що нині так активно вівся вперше за всі роки незалежності України, також доведеться забути — надто дорога буде доставка матеріалів. Семенівці сподіваються на допомогу від Президента.
"Голос України"



Теги:монополісти, Семенівка, Укрзалізниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar