реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Приклад для Чернігова: спрощення роботи підприємцям

В Івано-Франківську спрощують процедуру оформлення документів, необхідних для оренди землі підприємцями міста. Депутати пропонують надавати землі в оренду на 5 років замість трьох, як це було раніше.

З цією ініціативою до колег звернувся голова постійної депутатської комісії з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвиткові сіл свободівець Петро Гавриш. Збільшення терміну оренди має на меті скорочення витрат підприємців на поновлення документації. У той же час, кожну таку справу депутатська комісія розглядає індивідуально, і в деяких випадках термін оренди може бути змінено.

"Сьогодні підприємці стикаються з низкою проблем при оформленні права на оренду землі, що створює значні незручності. Тому, на нашу думку, варто внести зміни у цей процес і зробити правила м'якшими", – зазначив Петро Гавриш. Голова комісії також додав, що влада повинна йти назустріч громадянам, які прагнуть відкрити власну справу, допомагати, а не створювати різноманітні перешкоди. "Збільшення терміну оренди земельних ділянок – це суттєвий крок назустріч підприємцям", – вважає депутат-свободівець.



Теги:умови оренди, свобода, Івано-Франківськ, дрібні підприємці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar