реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Президентом Чехії став генерал НАТО

Чехія вже давно в НАТО, не має агресивного сусіда під боком та й не відбивається від гібридної агресії, але все рівно люди обирають Президентом своєї країни колишнього військового, а не популіста.

Президентом Чехії став колишній голова військового комітету НАТО і дуже енергійний прихильник України - Петер Павел.

Він, з результатом 58%, переміг свого опонента на виборах - популіста і україноскептика, Андрея Бабіша, який набрав менше 42%.

Гарну прививку зробили зелененькі всьому світу, маю надію, що й український народ отримав імунітет від популізму, та буде обирати державників і патріотів.

Віктор ЄРКО

Цитата: «Жодної демократичної революції в Росії в найближчому майбутньому не буде. Не лише через міцність режиму, а й через ментальність багатьох росіян. У Росії немає простору для виникнення справжнього опозиційного руху. Навіть Олексій Навальний насправді — не справжній опозиційний лідер. Він безперечно не ліберальний демократ, він просто іншого типу російський націоналіст. Хоча, звичайно, як партнер на переговорах він був би кращим, ніж нинішнє керівництво».

«Неприйняття мобілізації — це не повстання проти режиму і не допомога Україні. Ці росіяни все одно вважають, що Україну потрібно покарати, просто не хочуть, щоб до цього залучали широку громадськість, — заявив Павел про росіян, котрі біжать від мобілізації. — Ці молоді люди, що тікають із країни, турбуються за своє життя, а це не означає, що вони — проти війни. Я впевнений, що багато хто з них, як і раніше, підтримують націоналістичну політику Путіна».



Теги:Віктор Єрко, широка війна, Україна - Чехія, НАТО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar