реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Президент повернувся!

Так хотіли, щоб він лишався за межами України - тоді легше путінцям організовувати безлад в Україні, готувати плацдарм для вторгнення на всю територію України, а не тільки в Крим та частину Донбасу. Хто хотів? Очевидно ті, що виконують вказівки Путіна.

П'ятий президент України Петро Порошенко повернувся в Україну у супроводі іноземних та українських кореспондентів, народних депутатів. В аеропорту "Жуляни" його зустрічали кілька тисяч українців.

А, до речі, а де шостий президент, хтось знає? Та це й не так важливо. Бо ж - президент повернувся!

Василь ЧЕПУРНИЙ

На 17 січня у Печерському районному суді Києва призначено слухання про обрання Порошенкові запобіжного заходу. Прокуратура вимагає відправити його під варту з можливістю внесення застави в сумі 1 мільярд гривень. Порошенко заявив про свою впевненість, що його не заарештують.

За версією слідства, Порошенко у 2014 році вступив у змову з проросійським політиком Віктором Медведчуком та іншими особами, щоб організувати постачання вугілля з непідконтрольних Україні районів Донбасу. Його звинувачують у державній зраді та фінансуванні тероризму. Після порушення справи Порошенко виїхав з країни, проте одразу заявив, що йдеться про ділову поїздку, і він скоро повернеться. Порошенко, який очолює зараз опозиційну партію «Європейська солідарність», вважає справу політичною і звинувачує владу в тому, що вона розправляється з опонентами, не звертаючи належної уваги на російську загрозу.

6 січня Печерський суд заарештував майно Порошенка.



Теги:гібридна війна, Жуляни, ДБР, команда ЗЕ, порошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar