реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Президент Ізраїлю по-хамськи виступив у Верховній Раді

Президент Ізраїлю Реувен Рівлін у своєму виступі в українському парламенті повторив радянський міф про участь ОУН в Голокості. Таку думку висловив історик, керівник Українського інституту національної пам'яті Володимир В’ятрович у Facebook.

"На жаль президент Ізраїля у своєму виступі в українському парламенті повторив радянський міф про участь ОУН в Голокості. Вшанування жертв Бабиного Яру було б більш щирим без використання міфів тих, хто стирали пам'ять про них", – написав він.

Нагадаємо, президент Ізраїлю Реувен Рівлін вважає, що українці та ОУН причетні до масових вбивств близько 1,5 мільйона євреїв.

Ось як прокоментував його виступ відомий журналіст Валерій Ясиновський: "Думаю, після сьогоднішнього антиОУНівського аж геть негречного, щоб не сказати хамського, пасажу ізраїльського президента Петро Порошенко мав би виступити у кнесеті і розповісти тамтешнім депутатам цікаві факти про Голодомор. В контексті тогочасних єврейсько-українських взаємин. Міг би навіть завершити цей пасаж аналогічним запевненням що "наші стосунки, проте, дивляться у майбутнє". Зате, на відміну від свого ізраїльського колеги, наш би, якби захотів, крив неспростовними фактами, а не брехнями".

Тобто, мова йде про те, що і НКВС, і ЧК, і всі інші репресивні органи комуністчиної влади, вкупі з керівництвом Політбюро, очолювали саме євреї. До речі, невипадково саме Росія та Ізраїль не визнають Голодомор українців геноцидом...



Теги:Володимир Вятрович, голокост, Валерій Ясиновський, Голодомор, Україна - Ізраїль, ОУН


Читайте також



Коментарі (0)
avatar