реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Презентація «Зимових картинок». Приходьте

У суботу, 2 жовтня 2010 року о 13.00 в приміщенні фойє Торговельно- розважального комплексу ” МегаЦентр” відбудеться презентація збірки дитячих пісень та диску “ Зимові картинки ” Чернігівського автора Ірини Юрченко.

Акція відбувається за підтримки Чернігівського обласного навчально- методичного центру культури і мистецтв.
Партнери акції: Торговельно-розважальний комплекс “ МегаЦентр” та КП “ Агенство інвестиційного розвитку Чернігівського району” Чернігівської Районної Ради.

Ірина Юрченко – народилася в м. Чернігові в сім’ї військовослужбовця. Закінчила Чернігівське музичне училище та Київський університет економіки та права. Дуже обдарована особистість. Пише вірші, пісні та інструментальну музику, захоплюється живописом.
Неодноразово брала участь у радіо конкурсах 2-го національного каналу України та радіопередачах Чернігівського обласного радіо. У 2007 році приймає участь у конкурсі на створення корпоративного гімну ДК «Укртрансгаз» та виставці творів образотворчого мистецтва і посідає І місця серед 22 областей. Як автор музики і текстів співпрацює з артистами Чернігівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Т.Шевченка та Військово-музичним центром Сухопутних військ Збройних сил України.

Інформацію підготувала:
заступник директора ОНМЦКіМ
Кузнєцова Н.О.







Теги:Чернігів, Ірина Юрченко. Зимові картинки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar