реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Празькі" панегірики Тарасовця

У вівторкове надвечір’я на кількох чернігівських сайтах водночас і «залпом» з’явилася одна і та ж стаття. Інтерв’ю. З «потужною» і безкомпромісною назвою: «Мер Соколов не дасть олігархам приватизувати Чернігів». Там той, кого запитують, намастив собі язик таким товстим шаром патоки, що аж дивно, як ті слова до піднебіння не поприлипали, як їх інтерв’юер розрізняв, щоби потім читачам переказати?! Інтерв’ю давав знаний у Чернігові чоловік – Юрій Тарасовець, представник славного «УДАРу», що віднедавна, правда, безславно здувся. Медовими вустами молодий, але досвідчений політик горнеться в своєму інтерв’ю, ніби до ікони, а на іконі – хто б ви думали?! – чинний міський голова Чернігова Олександр Соколов.

Звичайно ж, чому б депутатові міської ради та й не похвалити свого міського голову?! Це нормально, і це логічно в реаліях української – корупційної і продажної – політичної культури. Але те зробити треба було хоча б «тонко», органічно, з почуттям міри. Але де там!!! Нашого ж заповзятливого мерського адвоката і заступника раптом «понесло», ніби того літературного героя на ім’я Остап.

Тут розмилися в словах не лише кордони етики, а й здорового глузду.

Ну, уявіть собі, виявляється, якщо вірити інтерв’ю з Тарасовцем, то туристи наш Чернігів, за Божественного, звісно, керування Соколовим, «порівнюють із Прагою».

Таке порівняння не те, що на сміх, на регіт пробиває!

Чи був Тарасовець у Празі, чи розуміє він шо із чим порівнює?! А якщо був у Празі, то за кого він має тих, хто таке проти ночі прочитає, і навіть той чернігівський чтець, котрий все життя далі Масанів не виїздив, але ж телевізор дивиться?!!

Але далі ще більше!
«Остап» увійшов у смак!

Виявляється, оно, як «качає» Харків та Одесу, а Чернігів – спокійне місто». І в цьому «чималий внесок» Олександра Соколова! Виявляється, «гаряча вода для багатьох великих українських міст — розкіш», та й там, де інколи з’являється – то «хлорована», як, скажімо, в Києві. А в нас – постійно гаряча і чиста. І це знову все – Соколов!

В інших містах, виявляється, люди замерзають, там температура в «соціальних об'єктах не піднімається вище 14 градусів…». А в нас в квартирах в найлютішу зиму – ніби влітку у Криму, всі в трусах ходять. І це знову – Соколов! А хліб! Шо з хлібом робиться!!! «Поки в інших містах України з полиць магазинів зникає масовий хліб, за ініціативи мера Соколова підписано Меморандум про зниження цін на соціальні сорти хліба…».

А який бум в Чернігові з будівництвом!!!

«Ви подивіться, наприклад, на Житомир, Вінницю — по одному будинку здають! Мертві міста... У нас же активно йде будівництво на Масанах, в Олександрівці, в центрі. Місто росте і розвивається…» -- сіє не слова, а золото Юрій Тарасовець в своєму інтерв’ю.

Я собі думаю: а почитає усе це спікер українського парламенту Гройсман!!!

Послухати Гройсмана – то саме Вінниця, ось-ось пережене ту ж таки Прагу за всіма соціальними параметрами. А тут, на тобі, стоп, Маруся, якийсь Тарасовець із Чернігова каже, що Вінниця – мертве місто…

Ну, і, щоби остаточно «добити» читача темою будівництва, Юрій Тарасовець в своєму інтерв’ю ставить масну крапку. Ставить так, що аж папір рветься і перо ламається. «Знаєте, ми відвідували недавно наше місто-побратим Градець-Кралове в Чехії. Так от, там -- жодного баштового крана!»…

Потужно!
Аргумент – вбивчий!
Бо справді, що ж то за місто, де жодного баштового крана?!

Одне слово, почитати інтерв’ю Тарасовця -- то вибори міського голови в Чернігові на 25 жовтня треба категорично скасувати. Треба обґрунтувати і внести відповідну постанову в порядок денний Верховної Ради України і анулювати цю даремну трату коштів. Мерські вибори потрібні, тільки не в Чернігові. Бо не було й нема кращого мера, аніж Соколов не те, що в Чернігові, нема такого ні у Празі, ні в Парижі, ні в Пекіні. Бо що ті задрипані міста проти Чернігова?!! Якщо, звичайно, почитати проти ночі і довіритись масним словам молодого, але досвідченого політика і «тактика» Юрія Тарасовця.

Віталій ВергунХвиля Десни



Теги:Олександр Соколов, Тарасовець, удар, місцеві вибори


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
:)
avatar