реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Масштабна реконструкція від Соколова: підсипані доріжки

Пригадується, кілька років тому міська влада заявила гордо: маємо, мовляв, гроші на реконструкцію двох пам'ятників. В результаті відремонтували ...Лєніна, а Хмельницький довго ще стояв зі зламаною шаблею.

Воно ж і зрозуміло - Лєнін миліший останньому першому секретарю обкому комсомолу. Він же - міський голова Олександр Соколов.

Зате тепер, напередодні виборів, пан голова порадував:

- На наступний рік ми повністю реконструюємо сквер Богдана Хмельницького, встановимо лавочки. Це буде зона відпочинку. У нас вже і кошторис на це є.

Овва, навіть кошторис є! Ото радість! Взагалі -то лавиці там і зараз є, але головне сказати, бо у нас є люди на Масанах чи Бобровиці, що в тому сквері бувають раз на рік - то мо й повірять...

А ще товариш Соколов заявляє про реклнструкцію покриття Алеї героїв. "А щоб там було приємно ходити вже зараз, мер розпорядився підсипати доріжки скверу ще до приходу холодів", - радісно пише куплена ним преса.

Обо господар! Аж доріжки підсипав! А що бовванів комуністичних міська рада на чолі з Соколовим не приймала - так то дрібниці. Мусили хлопці самі тих сепаратистів 20-х років скидати. І зараз стоять голі постаменти і Соколов нічого не придумує з ними зробити. Мо надіється, що червоні ще вернуться?

А як він думає там туристів водити - адже заявив про центр міжнародного туризму! Мо покаже постамент і Лєніну, слава Богу, хоч прикрашений ентузіастами. А пан господарник Соколов так і не придумав що з ним робити...

Скидається на те, що це такий гаспідар, кажучи мовою незабвенного Ніколи Яновича, а не міський голова.

Панкрат ЧОРНИЙ



Теги:Алея героїв, Олександр Соколов, місцеві вибори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar