реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Права меншин чи робота ворогів?

Приблизно так і працюють вороги, регулярно вкидаючи різноманітні приводу для розколу як українського суспільства в цілому, так і військових зокрема.

На що варто тут звернути увагу: ці проблеми завжди стосуються маргінальної по суті меншості, яка при цьому дуже галаслива. І має вплив на наших союзників з НАТО.

Як це працює. Спочатку про свої права заявляють лгбт. Потім про це заявили вегани. Далі заявлять кришнаїти. Далі ще якісь меншини, які, безумовно, мають громадянські права. Але.

В умовах війни неможливо фізично дотримання всіх прав всіх меншин. І якщо ми говоримо про перемогу - права меншин все ж забезпечуються по залишковому принципу, коли всі інші проблеми вирішені. Бо інакше ворог переможе - і на території України не буде жодних прав жодних меншин. Ніколи.

Я вважаю подібні петиції та заяви виключно шкідництвом корисних ідіотів. Які користаються з моменту і яких використовує ворог. Максимально нагнітаючи ці питання. Сприяючи їх поширенню і обговоренню.

І ще ремарка. Меншини чомусь забувають про права більшості. Яка теж може почати робити петиції. Про обов'язковість поїдання сала всіма військослужбовцями, бо хто не їсть сала, той - мскль. Думаєте, не набере ця петиція 25000? Легко набере. Але більшість поважає звичаї тих, хто не їсть сало з релігійних міркувань. І такої петиції, звісно, не буде.

Ну і розумні меншини також не будуть подавати петиції, які шкодять. Євреї ж не вимагають припинення бойових дій у суботу. Прихильники ісламу не вимагають перерв в бойових діях відповідно до своїх звичаїв...

Чому ж тільки ліволіберали вважають, що їх вимоги треба неодмінно виконувати? Лгбт спільнота кілька років тому таки досягла того, що більшість українців починають їх ненавидіти. Через цю надмірну галасливість і вимогливість. Хоча раніше спокійно співіснували і один одному не заважали.

Тепер вегани хочуть публічної зневаги? Яка мета цього всього?

Юрій ГОНЧАРЕНКО



Теги:провокації, ЗСУ, вегани, Юрій Гончаренко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar