реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

ПП Вперед, Україно. Перезавантаження.

В Чернігові відбулася обласна звітно-виборча конференція політичної партії «Вперед, Україно!» (Народна Самооборона). На Конференції делегати зі всіх куточків Чернігівської області зробили перезавантаження керівництва.

Делегати згідно нового статуту партії «Вперед, Україно!»(Народна Самооборона) обрали Раду Чернігівської обласної організації. І рада в свою чергу обрала Голову Чернігівської обласної організації Шабалу Сергія та його заступника Бондарева Олександра.

«З урахуванням часу проведення попередньої звітно-виборчої КОНФЕРЕНЦІЇ пройшло два роки. Поте за цей порівняно короткий період в житті країни і нашої партійної організації відбулися якісні зміни.

Обласна партійна організація зміцнила організаційно та ідеологічно, значно підвищила свій авторитет серед різних соціальних груп населення, досягла серйозних успіхів у виборчій компанії 2007 року до Верховної ради України.

В організаційному напрямку хотілося відмітити позитивну роботу керівників Новгород-Сіверської районної організації – Халімана Віктора Івановича, Ніжинської міської організації – Черпіту Станіслава Миколайовича, Чернігівської міської організації – Камінського Володимира Анатолійовича, Деснянської районної організації – Стеченка Сергія Сергійовича, Новозаводської районної організації – Казимір Людмилу Іванівну. Але є проблемні організації. Такі, як Корюківська, Менська та Носівська районна організація – в них, за ці два роки, робота майже не велася», - доповів голова Чернігівської обласної організації Сергій Шабала.

Він додав, що «окрім, організаційної роботи, наша організація проводила агітаційно-масову роботу. Було проведено ряд заходів таких як: Квітень2008 р. - вибори в ЧДІЕУ - приймали участь у виборах ректора Чернігівського державного інституту економіки та управління.

Листопад 2008р. Започатковано «Чайний клуб»

Грудень 2008р. Створено команду по міні-футболу, яка до речі в цьому році зайняла перше в міському турнирі з мініфутболу.

Реагуючи на звернення громадян та членів партії було проведено низку акцій протестів, які стосувалися службових зловживань у сфері медицини, банківської системи, підняття тарифів на комунальні послуги».

Крім Сергія Шабали своїм досвідом з однопартійцями ділилися глави районих організацій та волонтери Чернігівської обласної організації політичної партії «Вперед, Україно!» !»(Народна Самооборона).

Олександр БОНДАРЕВ






Коментарі (0)
avatar