реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Пожежа згасла – виявлено тіло…

Як не попереджають населення фахівці про необхідність перевірки у будинках та сільських хатах електромережі – факти пожеж фіксуються практично щодня. Переважно пожежі виникають у сільській місцевості, хоча й у Чернігові безконтрольний вогонь – не рідкість

Так, у. Чернігові вранці 2 лютого в господарстві по вул. Ломоносова, 14 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіну та перекриття на площі 1,5 кв. м. Причина лиха - коротке замкнення електромережі.

Того ж дня вранці у с. Калюжинці Срібнянського району в господарстві по вул. О. Вересая, 78 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено майно в кімнаті та перекриття. На місці пожежі виявлено тіло господарки, 1943 року народження. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні електромережі.

Також 2 лютого в м. Семенівка вранці в садибі і по провул. Свердлова, 27 виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено частину підлоги, пошкоджено стіни та перекриття. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі.

А вдень 2 лютого у с. Курінь Бахмацького району о 13 год. 25 хв. 2 лютого в господарстві по вул. Черняхівського, 33 горів житловий будинок. Вогнем знищено стіни на площі 7 кв. м та пошкоджено перекриття на площі 20 кв. м. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні електромережі.

За повідомленням Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Чернігівської ОДА




Теги:пожежа житлового будинку, Бахмацький район, електромережа, Срібнянський район, коротке замикання, Семеныіка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar