реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Повторне забруднення Сейму

«Повторне забруднення продовжує рухатися по руслу р. Сейм. Покращення фіксується по пункту с. Чумакове - прозорість води збільшилася, проте зберігається жовто-зелений відтінок, місцями — сіруватий. У пунктах с. Мутин та с. Озаричі вода мутна, рівень хімічного споживання кисню перевищує норму в 4,3 раза. Розчинений кисень відсутній», - ідеться у повідомленні міністерства охорони довкілля.

Як зазначається, у пункті Батурин спостерігається потемніння води, незначний специфічний запах, мор риби не спостерігається. Може, вона вся вже вимерла від ранішого російського отруєння? Про це міністерські чиновники не здогадуються...

Нагадаємо, забруднення в Сеймі та Десні було зафіксовано наприкінці серпня. За словами прем'єра Дениса Шмигаля, це пов'язано із викидом нечистот від роботи цукрового заводу у російському місті Тьоткіно.

Чернігівський Рух виступив із різкою заявою, у якій вимагає притягти до відповідальності бездіяльних екологічних та санітарних чиновників, а від МЗС - реакції на міжнародну спільносту за російський екологічний злочин.



Теги:Десна, отруєння річки, уряд Шмигаля, Чернігівський Рух, широка війна, сейм


Читайте також






Коментарі (0)
avatar