реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Повісився через смерть брата чи борг перед банком?

2 липня поточного року о 20.40 до чергової частини Городнянського райвідділу міліції УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення від голови сільради села Бутівка Городнянського району про те, що у дворі свого господарства в селі Здрягівка покінчив життя самогубством через повішення Авраменко Володимир Володимирович, 1985 року народження.

За попередньою інформацією, смерть настала внаслідок механічної асфіксії через повішення у петлі. Інших тілесних ушкоджень, окрім странгуляційної борозни на шиї, виниклої в місці стискання її мотузкою, на трупі не виявлено.

Встановлено, що 15 червня поточного року в цьому господарстві покінчив життя самогубством у такий же спосіб молодший брат покійного, Авраменко Руслан Володимирович. Після втрати близької людини старший брат під час спілкування з односельцями неодноразово висловлював наміри вчинити самогубство.

Також встановлено, що Володимир мав борг перед банківською установою, який утворився через невиплачений кредит. Чоловікові неодноразово надходили повідомлення від колекторської фірми з вимогами погасити заборгованість. Авраменко Володимир емоційно сприймав кожне таке повідомлення, демонструючи власний відчай.

На даний час органами прокуратури проводиться перевірка.

Сектор зв’язків з громадськістю
УМВС України в Чернігівській області



Теги:Здрягівка, УМВС в Чернігівській області, кредити, колектори, самогубство


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Думаю таких випадків більше не буде, бо кредиторів вже приборкують. Можу порадити почитати про це в цій статті
avatar