реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Портфельчик...

Ріші Сунак пообіцяв розсекретити документи МІ6 з даними кремлівської агентури в Європі. Йдеться також і про агентурну мережу в Україні.

Це було б дуже добре, але... Давайте не очікувати різких та дуже гучних викриттів, зокрема тих, про кого ми всі знаємо, й за кого Зеленський тримається, як вош кожуха. Насправді, такі обіцянки менш гучно вже озвучував Борис Джонсон і значно прямолінійніше Ліз Трасс. Але з великої хмари поки випав дуже слабенький дощ. У Лондоні найкраще знають, хто такий Зеленський, чому він ослаблював та роззброював свою армію напередодні вторгнення та хто його смикав за ниточки в Україні й у москві. Але публічних оголошень та відкритих дій не відбувалося.

Чому? А ви задумайтеся: з чогось Борис Джонсон зміг сформувати такий сильний вплив на Зеленського. І справа не лише в особистих контактах. Не виключаю, що зняття таких важливих для москви й московських кротів у нашій владі зрадників Тарана й Хомчака та призначення ряду чесних і справжніх бойових генералів на чолі з Залужних - це було не просто так. Як і припинення вічних провокацій та незаконних атак на Порошенка. І невтручання Зеленського і його зеленої опи у справи Армії. І те, що ці мерзотники заткнулися й перестали постійно атакувати й обливати брудом НАТО. А ще зупинка диверсійної й зрадницької діяльності Арахамії со товаріщі... Мабуть, коли Джонсон терміново мчав до Києва, аби не дати Зеленському скоїти реальну зраду, то віз він не лише томик виступів Черчілля...

Доки ви маєте в руках ниточки, за які можете смикати дуже сумнівного партнера, палити їх сенсу нема. Моя версія - заява Сунака - це нагадування Зеленському, що із спадковістю влади передається й спадковість компромату. Рашистських кротів Захід тримає під контролем - вони засвічені й самі про це знають. Їх не допускають до таємної інформації, стежать, щоб вони не надто нагліли. А час від часу нагадують, що портфельчик досі в руках і про нього ніхто не забув.

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:Арахамія, Сунак, команда ЗЕ, Тарас Чорновіл, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar