реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Порошенко – Зеленському: А хто зараз заробляє на війні?

Порошенко нагадав висловлювання оточення Зеленського про те, що війни не було б, якби на ній не заробляли політики

На з’їзді партії «Європейська стратегія» Петро Порошенко нагадав розповсюджену під час президентської кампанії тезу, що «влада заробляє на війні». Сьогодні ж влада інша, а війна продовжується, відмітив Порошенко.

«Однією з найбрудніших виборчих технологій було поширення відвертої брехні про те, що війна не тому, що її генерує Путін, а що хтось на ній заробляє. Обстріли тривають, українці гинуть. В мене питання – а хто заробляє тепер?» - запитав Порошенко під час виступу перед однопартійцями.

«А може час нарешті назвати брехню брехнею, в тому числі і представникам ЗМІ? А може прийшов час назвати правду правдою і не реалізовувати сценарій інформаційної війни?», - поставив риторичне питання п’ятий президент.

Він відмітив, що нашим захисникам важливо знати, що їм не вдарять в спину, і ніхто не оголосить їх «карателями».

«І це не вигадки. Проти мене як верховного головнокомандувача порушена кримінальна справа за те, що в 2014 році віддав наказ про контрнаступ, внаслідок якого ми звільнили дві третини Донбасу», - зауважив Порошенко.

Нагадаємо, в опублікованому 30 травня інтерв’ю співвласник «Кварталу 95» і один із авторів передвиборчої програми Зеленського Борис Шефір заявив, що попередня влада була зацікавлена у війні, квоти на держмову на радіо та телебаченні треба міняти, а закон про мову скасувати. "Главком"



Теги:російсько - українська війна, інформаційні технології, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Опача! Просрал 20% территории - это освободил 2/3??
Теперь интересуется: "Хто заробляє тепер на війні?". И тут хочет пристроится. Вот же пидор неугомонный. Предугадал Зеленский действия пороха, когда говорил: "Не пизди тапочки и полотенце (серверы), покидая отель (кабинет)!" Но барыга остался верен себе. Ну хуле - папаша вор, сынок - продолжатель. Но для барыги плохая новость: закончились заработки на войне, теперь - арест, суд, пожизненное (очень хочется вышак)
avatar