реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Порядок у Прилуках наводила міліція

Порядок має панувати не тільки в обласному центрі, а й у найвіддаленіших куточках області – так вважає начальник УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Олександр Михайлик.

Ясна річ, сам правопорядок не наведеться, тому міліцейське керівництво закатало рукава і наводить його разом зі своїми підлеглими. Як кажуть, до хорошого швидко звикаєш, от уже в Чернігові увечері молоді матусі не сидять вдома, а гуляють зі своїми малюками парками і алеями. З цих місць зникли любителі пива (і чогось міцнішого), в громадських місцях все менше людей з цигаркою в зубах, перестали викидати сміття де попало. Театр починається з гардеробу, порядок – з елементарних речей, культури і чистоти.

А днями співробітники міліції спільно з військовослужбовцями внутрішніх військ МВС України провели оперативно-профілактичне відпрацювання Прилук та району. Після ретельного інструктажу, міліціонери почали працювати. Почали з центральної площі міста, де вже наступного дня кудись зникли молоді люди з пивом. У вік передових інформаційних технологій відомості розповсюджуються миттєво, тому вже незабаром усі Прилуки знали, що пити пиво і курити в громадських місцях – зась.

Бійці «Беркута», патрульної служби, ВВ-шники не ставили собі за мету когось жорстоко карати, ні, в першу чергу проводилася профілактична робота. Ну а вже якщо хтось цілеспрямовано порушував закон, той платив штраф. Можливо, і невеликий, але реальний – це відразу відбивало охоту повторювати.

Прибулі з обласного Управління МВС співробітники разом з прилуцькими колегами виявляли на місцевих ринках порушення правил торгівлі, затримували наркоторгівців та нечистих на руку лиходіїв, любителів чужого добра. Коли ж міліціонери підбивали підсумки своєї роботи, то констатували той факт, що результати проведеної спецоперації обнадійливі. Тепер справа за місцевими правоохоронцями, які мають не зафіксуватися на досягнутому, а нарощувати темпи боротьби з правопорушеннями, насамперед в молодіжному середовищі.

Відділ зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області




Теги:Беркут, міліція, Штраф, пиво


Читайте також



Коментарі (0)
avatar