реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Поради щодо вибору міського рюкзака

Порадами щодо вибору рюкзака з нами ділиться Олена Коваленко, керівник відділу продаж інтернет-магазину lim.ua

Коли приходить теплу пору року, більшість людей планують цікаве і цікаве проводження вихідних днів поза домом. Більшість вважають за краще відвідати пам'ятки інших міст або просто побродити по вулицях і вуличках власного міста. Є речі, які зроблять екскурсію чи прогулянку більш комфортним та зручним, наприклад, відеокамера, фотоапарат, документи, перекус, книги або інша атрибутика. Можна нерідко помічати ситуацію, коли туристи перекладають з однієї руки в іншу громіздкі незручні згортки або сумки. Для того щоб все потрібне було при собі і не перешкоджало під час подорожей, стане незамінним міський рюкзак.

Як правильно вибрати міської рюкзак?
На сьогоднішній день рюкзак є атрибутом іміджу молоді для їх самовираження. Рюкзак необхідно підбирати з урахуванням того, що саме планується в нього класти, наприклад фотоапарат, ноутбук, книги або журнали. У ньому зазвичай є і потайну кишеню або відділення, куди можна ховати ключі або документи. Для безпечного пересування вночі рекомендується купувати зі світловідбивачами.

До зовнішнього вигляду міського рюкзака теж є певні запити: йому належить бути красивим, зручним і стильним, а також відносно не великим. Розрізняють такі міські рюкзаки: анатомічні, станкові і м'які (без корпусних елементів).

Обов'язково необхідно приділити увагу спинці моделі, що сподобалася - рюкзак повинен бути досить зручним.
Продумати, що саме планується в ньому нести, це буде впливати на об’єм рюкзака.

• Функціональність - він повинен забезпечити абсолютний комфорт туристу, бути повністю обладнаним додатковими застібками, кишеньками і відділеннями. У деяких видах рюкзаків є спеціальне відділення, яке призначене для техніки.
• Дизайн - при покупці рюкзака грає не кінцеву роль.
• Міцність - значуща характеристика, обов'язково варто поцікавитися при покупці рюкзака, які тяжкості в нього можна класти.
• Шви - також необхідно приділити увагу їх якості, через слабкі швів можуть відірватися ручки або лямки, будуть відриватися кишені або відділення.
• Лямки - потрібно зосередити увагу на них, щоб не страждали в подальшому плечі. Вони повинні бути широкі і м'які, а не тонкі, які будуть врізатися в плечі, так як іноді рюкзак доводиться носити багато годин поспіль. Рекомендую звернути увагу на моделі рюкзаків з однією лямкою через їх практичність: можна перекинути рюкзак зі спини не знімаючи його, що дуже корисно, особливо в громадському транспорті!

Найбільше користуються попитом міські рюкзаки не яскравих відтінків, так як вони не притягують до себе увагу, практичні і не мазкі. Більш повний список порад можна прочитати в оригіналі статті https://lim.ua/ua/sovety/kak-vybrat-ryukzak-10-kriteriev-udachnogo-vybor



Теги:Місто, туризм, рюкзак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar