реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Попри воєнного сьогодення Чернігівський драмтеатр й надалі зустрічатиме наймолодших глядачів

Попри всі негаразди нашого воєнного сьогодення ми не маємо права позбавляти наших дітей звичайних маленьких і великих радощів, щасливої здатності мріяти і вірити у чарівність казки. Тому щосуботи артисти Чернігівського драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка запрошують дітлахів разом з батьками на перегляд цікавих казкових історій.

Ось і цієї суботи відбувся показ захопливої казки «Чарівна лампа Аладдіна» за п’єсою Саши Лихого, яка вже багато років поспіль не сходить зі сцени нашого театру. Малеча бурхливо відгукувалась на сценічні пригоди героїв спектаклю, щиро вболівала за прикрості, що траплялися з Аладдіном, та дружно плескала у долоні після завершення вистави.

Щасливий дитячий сміх і сяючі очі юних театралів були найкращою нагородою акторам, які завдяки своєму таланту змогли подарувати їм гарний настрій на ці вихідні дні.

Отже відслідковуйте повідомлення про наступні вистави для дітей на сайті облмуздрамтеатру і приходьте всією родиною за чудовими враженнями від спілкування з казковим світом театрального мистецтва.

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру




Теги:драмтеатр, ChernihivTheatre, театр, вистава, для дітей


Читайте також



Коментарі (0)
avatar