реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Поновити харчування школярів!

12 листопада 2013 року відбулася чергова сесія Бахмацької міської ради, де розглядали питання про виконання міського б'юджету за 9 місяців цього року. Під час розгляду цього питання голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Бахмацькій міській раді Михайло Виноградов наголосив, що фракція націоналістів відмовилася голосувати за нереальний б'юджет на поточний рік.

Слід зазначити, що 14 листопада припинилося безкоштовне харчування дітей-школярів початкових класів у всіх школах Бахмача. Про це повідомила прес- служба ВО "Свобода".

"Час підтвердив правоту свободівців. Кошти міського б'юджету закінчилися задовго до кінця фінансового року, незважаючи навіть на те, що міський план за надходженням виконали на 102 відсотки. Задовго до кінця 2013 року місцеве відділення держскарбниці припинило оплачувати рахунки за ремонти доріг, будинків тощо. Верхом цинізму теперішньої влади є те, що у невтомній боротьбі із "фашизмом" теперішня влада з середини серпня не цурається використовувати гроші батьків, як було заплановано скерувати на поліпшення дитячого харчування", – зазначив свободівець.

У місті – критичний стан із харчуванням дітей у дошкільних навчальних закладах. Тому депутати Бахмацької міської ради підтримали пропозицію свободівця звернутися до Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради України щодо цієї проблеми, а також щодо неприпустимости дій Міністерства фінансів та Державної скарбниці з використання батьківських грошей на загальнодержавні потреби.



Теги:держказначейство, свобода, харчування школярів, Бахмач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar