реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Бахмацькі розкрадачі

Пенсіонер у Бахмачі отримує 1700 гривень на місяць, зарплата медичної сестри - 3,5 тисячі гривень, молодого вчителя - 5 тисяч гривень, лікара вищої категорії - 5 тисяч гривень. Офіційна зарплата розфуфиреної курви з Бахмацької районної ради - більше 30 тисяч гривень на місяць.

Чиновники райради вважають таку ситуацію абсолютно нормальною. Згідно офіційних данних, колишній голова райради Віктор Міщук за 10 місяців 2018 року витратив майже 80 тис грн. бюджетних коштів на ремонт комп'ютерної техніки і автомобіля. Бензину за 10 місяців Віктор Федорович виїздив на 140 тис. гривень (тобто витрачав більше ніж 500 літрів на місяць). А заплатили за це знову ми з вами.

За ініціативи свободівців Міщук був звільнений депутатами райради з посади голови. Але продовжує користуватися службовим автомобілем. Заступник Міщука Анатолій Бондар за серпень 2018 року отримав офіційну заробітну плату 67 тисяч гривень за місяць. Замість того, щоб написати заяву на звільнення, чиновник райради пише сопливі судові позови, де звинувачує депутатів від ВО "Свобода", у тому що ми, нібито, дуже не ввічливо розмовляли з ним у його кабінеті. З цього приводу Світлана Книга запросила нас з Денисом Сергієнком на засідання регламентної комісії, де разом з депутатами з бютівсько-радикально-міщуковської коаліції вони будуть вчити нас розмовляти ввічливо...

Депутати Кривуля (БПП), Прокопенко (Радикальна партія Ляшка), Євтушенко (БЮТ) проголосували на комісії не пускати громаду до зали.

Володимир БРЮХОВЕЦЬКИЙ



Теги:Володимир Брюховецький, Корупція, свобода, Бахмач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar