реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Понад 2 мільйони вкрали у "Чернігівнафтогазгеології"

Генеральна прокуратура подозрює посадовців ДП НАК «Надра України» «Чернігівнафтогазгеологія» в нанесенні збитків підприємству на понад 2,3 млн грн.

Про це стало відомо з ухвали Печерського районного суду м. Києва, куди слідчий звернувся в рамках кримінального провадження №42017000000000386 від 13.02.2017 року, пишуть Наші гроші.

З матеріалів суду відомо, в червні минулого року «Чернігівнафтогазгеологія» та ТОВ «ВБ «Левадник» підписано договір оренди. За цим документом фірмі в користування були надані труби.

Пізніше учасники домовилися розірвати договір, «Левадник» повернув орендовані труби в належному стані.
Після цього комісія «Чернігівнафтогазгеологія» та «Прилуцької нафтогазорозвідувальної експедиції» відбракувала 248 труб та перевела їх в статус металобрухту, потім їх продали ТОВ «Єврометалресурс».

Слідство, яке проводили співробітники Служби безпеки України, встановило, що внаслідок рішення комісії «Чернігівнафтогазгеологія» було завдано збитків на понад 2,3 млн грн.

В суді слідчий клопотав про доступ до документі в «Чернігівнафтогазгеологія» про взаємовідносини держпідприємства з «Єврометалресурс» «ВБ «Левадник», а також до документів, на підставі яких відбулось списання труб. Суд це клопотання задовольнив.

Засновником «Левадника» є Олександр Левадний з Полтави. Там зареєстрована і фірма.

Власником «Єврометалресурс» є мешканець Чернігівської області Олександр Давидов.

«Прилуцька нафтогазорозвідувальної експедиція» – структурна частина ДП НАК «Надра України» «Чернігівнафтогазгеологія». Останню з листопада минулого року очолює Юрій Момот.



Теги:крадіжка, Прилуки, Чернігівнафтогазгеологія, Генеральна прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar