реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Помста Табачника судді Срібнянського суду

Перипетії з МАУП, створені відомством Табачника через антисемітську позицію керівництва навчального закладу, даються тепер взнаки при призначенні суддів на Чернігівщині.

Труднощі із проходженням співбесіди виникли у Ганни Майни, яка бажала стати суддею у Срібнянському райсуді Чернігівської області. У членів Вищої ради юстиції виникли застереження щодо отриманого нею диплому.

Кандидат на посаду судді Ганна Майна закінчила Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю "правознавство" ще у 2006 році, а диплом, який підтверджував отримання вищої освіти, отримала лише у 2008 році, повідомляє Верховенство права

Однак, як зазначила секретар секції Вищої ради юстиції з питань призначення суддів на посади та звільнення їх з посад Лідія Ізовітова, проблеми з отримання дипломів виникли у значної кількості студентів, що закінчили МАУП у 2005-2006 роках, і лише після судового рішення Міністерству освіти довелось підготувати дипломи для цих випускників. Тому учасники засідання секції ВРЮ 5 листопада погодились з тим, що диплом видано правомірно і провели співбесіду з кандидатом.



Теги:Вища рада юстиції, Срібне, табачник, МАУП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar