реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Поминаю діда, вбитого окупантами

Ті, що прийшли в Україну, зламавши опір національно- визвольних змагань, побудували найжорстокішу у світі систему тотального контролю влади над суспільством.
Навіть нацисти 30-х років багато в чому навчались жорстокості у своїх совіцьких колег-виродків. Так, се було і про що треба говорити відкрито. Система концтаборів у Гітлера- від леніна- сталіна!

Сьогодні я згадую свого діда Дениса Іваненка (1890-1938), який став жертвою кривавої більшовицької системи.

Так, 9 травня 1938 року, у Чернігові було виконано розстрільний вирок " трійки" за ст.52-10. КК УССР.
Ленінсько - сталінські гвардійці - вірні прислужники революції, вчинили розправу з одним з мільйонів синів України- небезпечним для влади свинопасів, недоумків, блазнів та яничар. Для влади, яку в Україну принесли московитські декласовані елементи та іншого штибу соціальні вишкребки з абортованого кремлівського матеріалу, оволодівши країною Воїнів, Хлібопашців, Священиків.

Денис Іваненко-нтелектуал, вчений Глухівського інституту народної освіти, біолог, музикант, актор аматорського театру ...

Вже 82 роки минає, як невинно убиєнний українець на тім світі з підлої волі московитської прислуги на рідній землі. Але, дасть Бог, добрі люди допоможуть встановити імена тих, хто відправив діда Дениса Артемовича Іваненка на плаху. А так і подивитися в очі кожному з нині сущих нащадків катів.

9 травня. На жаль поки ми продовжуємо жити з присутністю чужинського мізкового впливу на нашу свідомість. Бо ще море бажаючих справляти святкові ритуали на кістках з відзначення " пабєди". Так, пабєди" одного тоталітарного колоніяльного ярма - комуністичного, над іншим - нацистським, все таким же- " соціалістичним" й таким же могильником вільного та свобідного людства!

Прикро, що 74 роки виявилось недостатньо, щоб певна частина українців усвідомила зміст чужинського єства та ворожої філософії, нав'язаної нам від 1917-21 років у вбранні нелюдської системи нищення соплемінників, а тепер - вдало використовуючої традиційні путлерівські скрепи.

Та нам своє робить. Пам'янемо ж всіх УКРАЇНЦІВ, які склали голови на війнах тоталітарних розбірок, пам'янемо жертв політичних репресій комуно- більшовиків на Українській Землі та помолимось за наших Воїнів, які сьогодні захищають Україну від лютого московитського путинського ворога.

Збережи, Господи, Україну! Амінь.

Борис ДОМОЦЬКИЙ



Теги:окупація України, Борис Домоцький, трійки НКВС, репресії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar