реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Польща воювати не буде. Україна переможе сама

Так, хлопці і дівчата. Польща через російські ракети влазити у війну з Москвою не буде. З багатьох причин.
Найголовніша, польскі правителі чудово розуміють,що власне Польщі зараз нічого не загрожує. Російські ракети до них залетіли випадково.

Поляки не бачать профіту від війни з Москвою. Натомість бачать сотні польських солдатів, які загинуть в разі війни. Тому Польща буде посилювати власні ППО і ПРО, але воювати з Росією не стане. Польща продовжуватиме допомагати Україні. Серед іншого, тому що для Москви утричі принизливіше програти Україні. А не країнам НАТО. Це й отримає.

Для Європи всі ці національні гордості і військові звитяги ніщо порівняно з життями їхніх громадян. Вони думають про збереження громадян. І саме тому ми хочемо туди де Польща, до НАТО і ЄС. А не до "скривджених гордостей" і "звитяг" якими марить путінська Росія.

Саме тому президентом Порошенком був укладений Мінськ. Аби Україна встигла розбудувати армію. І Україна встигла. Бо якби не Мінськ... Уявіть всю таку саму путінську навалу, але без Таланів на мембрані, без сухпаю у вакуумпакетах, без Шаптали у Генштабі та Залужного у главкомах (всіх їх висунув свого часу Муженко). А ще без Джонсона у Лондоні та без Байдена в Білому Домі.

Байдена який каже "Жодних переговорів про Україну без України" - це Порошенка слова.

Ми вистоїм. І ми переможемо. А НАТО... Найцікавіше для Москви почнеться ПІСЛЯ програшу нею війни. Росія під санкціями, які з неї ніхто не зніме. Довго не знімуть.

Москві тоді пригадають багото чого. І "Новичок" у Лондоні. І Боїнг MH-17. І ракети в Польщі.

Дмитро "Калинчук" ВОВНЯНКО



Теги:широка війна, Дмитро Калинчук - Вовнянко, Україна - Польща, ракета в Польщі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar