реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Політтехнолог Бєлковський стверджує про співпрацю Тягнибока з Януковичем

Один з головних політтехнологів Помаранчевої революції та особистий друг загиблого Бориса Березовського оптимістично дивиться на майбутнє України та Росії, вивчає українську мову та скептично налаштований щодо Митного Союзу. Розмову він запропонував вести українською.

-- Коли ви востаннє були в Києві і чи продовжуєте слідкувати за політичними подіями в нашій країні?

-- Я вже в Києві не був більше року, але, звичайно, слідкую за ситуацією. Спостерігав і за черговими парламентськими виборами, і за колишніми лідерами Помаранчевої революції. Цікаве мені і співробітництво лідера «Свободи» Олега Тягнибока з Партією регіонів, згідно з яким він має стати кандидатом на наступних президентських виборах 2015 року і вийти з Віктором Януковичем у другий тур, що майже гарантує Януковичу перемогу. Для вас ця співпраця є фактом? Те, що такі перемовини існують між Тягнибоком та адміністрацією президента Януковича, це очевидно. Чим це закінчиться, ми зараз не знаємо, бо в українській політиці завжди були багато чинників нестабільності і багато домовленостей ніколи не виконувалось.

-- Наприклад, Віталій Кличко здається вам таким новим європейським політиком?

-- Ще сім років тому я вважав, що Віталій Кличко є досить перспективним політиком. Я б, звичайно, його не переоцінював, поки що він не продемонстрував всі свої спортивні політичні якості, але треба дати йому шанс, особливо маючи на увазі, що багато помаранчевих та номінально прозахідних політиків дискредитували себе в останні роки і треба дати шанс новим постатям, навіть, якщо вони ним потім не скористаються. Якщо Віталій Кличко зробить справжні висновки з помилок своїх попередників, то перспективи є.

-- Щодо попередників, ви особисто вважаєте Тимошенко та Луценко політичними в’язнями? Бачите для них можливість повернення у велику політику?

-- Так, вважаю, тому що є всі ознаки того, що вони стали об’єктами політичного переслідування і саме тому знаходяться в’язницях, де, на мій погляд, вони поводять себе досить гідно. Тому у них залишаються політичні перспективи після того, як вони опиняться на волі.

Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/562991-stanislav-belkovskiy-zalejnist-ukrajini-vid-rosiji-zmenshuetsya-i-tse-nevidvorotniy-istorichniy-protses.html



Теги:опозиція, Україна - Росія, Тягнибок, Луценко, Станіслав Бєлковський


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Цікаве мені і співробітництво лідера «Свободи» Олега Тягнибока з Партією регіонів, згідно з яким він має стати кандидатом на наступних президентських виборах 2015 року" - чергова "паганка" від єврея у сторону "неофашистів"! Ну хто б мав сумніви??? Це ж так примітивно! А такий шановний сайт роздає цю "клюкву"... Фє...
avatar