реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«Поліщуку – волю!»

вимагали мітингарі під міською прокуратурою і повісили при вході до неї …презервативи

Обідня перерва під міською прокуратурою була неспокійною: хоча працівники правоохоронного органу завбачливо і поховалися, але пасажири міського транспорту, який проходив біля прокуратури, бачили скупчення людей, які прийшли з плакатами «Прокуратура га…!», «Скільки коштує закриття кримінальної справи?» тощо.

Голос чернігівського Майдану Олександр Бондарев назвав прокуратуру будинком зла і попередив, що до неї приходитимуть ще не один раз, адже в цій структурі так нічого й не змінилося, а процвітає корупція та порушення справ за вказівками впливових хабарників.

Причиною проведення акції стало оголошення підозри громадському діячеві Володимиру Поліщуку за те, що він начебто побив свого колишнього менеджера – злодія. Проте Володимир Поліщук сказав, що він тут не тільки від себе, але й від ріпкинця Курача, який ненавмисне спричинив тяжкі наслідки від зброї, а йому «шиють справу» про навмисне вбивство. Також від тих волонтерів, що ризикували і ризикують життям, допомагаючи воювати з російськими окупантами, а прокурори тільки паразитують на суспільстві і його терплячості.

«Де прокурорська сотня? Де благодійна допомога воїнам від прокурорів, що мають хороші зарплати?» - риторично запитував Володимир Поліщук.

Щодо своєї справи, то він переконаний, що вона розсиплеться як картковий будинок, адже зроблена не по закону, а на замовлення.

«Зірка» Майдану, громадський активіст Станіслав Тавлуй знає, що сюди прийшли захищати не тільки Поліщука, але й усіх нас, активістів: «Сьогодні прийшли за Поліщуком, завтра прийдуть за Євгеном Коваленком (активіст, що вигукував гостру правду про Юрія Луценка – ред..), а післязавтра – за мною. Тому тут ми стоїмо за себе, за справедливість!».

На пропозицію Станіслава Тавлуя присутні дружно прокричали у прокурорські вікна «Поліщуку – волю!», «Банду – геть!» та «Слава Україні!».

Молоді хлопці після сценки гурту «Джаз- дует», які показали порушення справи проти Поліщука за пачки доларів, прикріпили біля входу у приміщення міської прокуратури надуті презервативи. Красномовно було оцінено прокурорських.

Василь ЧЕПУРНИЙ






Теги:прокуратура Чернігова, презервативи, пікет, Володимир Поліщук, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar