реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Поліція знайшла того, хто обмалював могили воїнів АТО

Правоохоронці оголосили про підозру тричі судимому жителю Чернігівщини, підозрюваному у нарузі над могилами бійців АТО на цвинтарі у Мені.

Як повідомляє Менський відділ поліції, працівники сектору кримінальної поліції Менського відділу поліції спільно з колегами з Головного управління поліції в Чернігівській області вийшли на слід правопорушника. Під час санкціонованого обшуку у підозрюваного вилучені одяг та ніж зі слідами фарби. Також є покази свідків, які бачили чоловіка на цвинтарі того дня.

Підозрюваним виявився тричі раніше судимий житель Сновська, який мав конфлікт із законом через нанесення тяжких тілесних ушкоджень, замах на вбивство та підпал церкви.

У приватних розмовах підозрюваний неодноразово висловлював зневагу до Революції Гідності та Антитерористичної операції, загиблих героїв називав зрадниками.

Як повідомляли, в ніч на 21 вересня невідомий зловмисник на центральному цвинтарі Мени замалював фарбою обличчя загиблих під час російсько-української війни бійців.

Наразі оголошено про підозру за частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою) – карається обмеженням волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років.Сусіди



Теги:АТО, Сновськ, мена, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
У нас нет росийско-украинской войны есть вооружёный конфликт на Донбассе(жителей Донбасса которым несомненно помогает Россия с украинско властью котоую они не хотят),Россия это братский народ который пытаются розсорить разные тупые рагули
avatar
2
И не только этот человек высловлюе зневагу до революции гидности это был государственый переворот и захват власти,а так называемые атошники это те люди которые пошли убивать жителей своей страны Донбасса чем взяли на себя очень большой грех
avatar