реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Поліцейські Чернігова встановили причетних до хуліганських дій на стадіоні

Поліцейські встановили причетних до хуліганських дій 24 листопада на стадіоні в Чернігові. Нині тривають слідчі дії та першочергові оперативно-розшукові заходи.
За інформацією сектору комунікації поліції Чернігівської області, ввечері 24 листопада за підозрою у вчиненні правопорушення на автодорозі М-01 поліція зупинила автомобіль під керуванням 28-річного киянина.

В автомобілі правоохоронці виявили бронежилети, рації та інші речові докази, які відправили на проведення відповідних експертиз.
Поліцейські вилучили автомобіль та помістили його на штрафмайданчик.

Співробітники Чернігівського відділу поліції оперативно встановили особи близько десятка чоловік, причетних до організації хуліганських дій на стадіоні.

Як повідомлялося, 24 листопада близько 10-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на стадіоні в місті Чернігові невідомі силоміць повели директора стадіону до сміттєвих баків.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції.
Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські розслідують всі обставини інциденту у рамках провадження, що відкритого за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганські дії, вчинені групою осіб).

Максимальна санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.



Теги:бійка, стадіон, Чернігів, Поліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar