реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

“ Покращення життя вже сьогодні “

З нагоди річниці перебування В.Януковича на посту Президента України біля Ніжинської міської ради ( в центрі міста ) відбулася акція протесту організована опозиційними силами . Пікетувальники тримали в руках плакати з написами : “Для Ахметова – заводи, для народу – податки ! “ , “Президенту – вертольоти, а нам податкові нальоти ! “ “ Фірташу –нафтогаз, а народу – підвищення цін на газ ! “
В пікетуванні взяли участь представники ВО “Батьківщина” , “Свобода” та КУНу. Як зазначив депутат міської ради Валерій Салогуб , акція проходить під гаслом : “Річниця Януковича – роковини по Україні”. “Мешканці міста також стурбовані черговим підвищенням цін на житлово-комунальні послуги та продукти харчування, а також запланованим скороченням працівників медичної сфери , яке розпочав нинішній міський голова “ - заявив один із лідерів міської організації ВО “ Свобода “ Микола Науменко. В цілому акція пройшла спокійно під охороною міліції.

Баранков проти Приходька.
Також цього дня в Ніжинському міськрайонному суді розпочалось слухання справи за адміністративним позовом депутата міської ради Олега Баранкова (колишнього секретаря міської ради) до нинішньої міської ради. Як заявив , О.Баранков рішення ( кадрові питання), які були прийняті на сесії міської ради, і відповідно підписані міським головою М.Приходьком є незаконними ,тому що підписані посадовою особою , яка відсторонена постановою Генеральної прокуратури України від посади, відповідно до ст.147 КПК України, і повинні бути скасовані судом .

Наступне судове засідання відбудеться 10 березня. Більш детальну інформацію про перебіг подій та розгляд справи читайте в наступному номері газети “ Сіверщина”.




Теги:Ніжинська міська рада, Ніжин, опозиція, свобода


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
"В пікетуванні взяли участь представники ВО “Батьківщина” , “Свобода” та КУНу".

То, что эти политические силы выражают свой протест - это хорошо, похвально.
Но, посмотрите чем и кем они недовольны:
" Пікетувальники тримали в руках плакати з написами : “Для Ахметова – заводи, для народу – податки! “, “Президенту – вертольоти, а нам податкові нальоти! “. “Фірташу – нафтогаз, а народу – підвищення цін на газ ! “

Оказывается, они недовольны налогами, повышением цен на газ, и виноватыми в этом считают Ахметова, Президента и Фирташа!
А ведь представители ВО “Батьківщина”, “Свобода” та КУНу вводят народ в заблуждение!
Даже если этих перечисленных «героев» убрать, то на их место придут другие «герои», из другого клана, может даже и паршивее предыдущих.
И дело совершенно не в том, что эти олигархи, как считают некоторые «патриоты», не совсем украинцы, а дело в том, что они просто нечестные люди. А честных людей, независимо от национальности, в политике и бизнесе вы не найдёте – там их не бывает.
Читая надписи на плакатах пикетирующих, закрадывается мысль – а не социалисты ли перед нами, требующие национализации заводов и фабрик?

Лучше бы эти патриоты за землю украинскую побеспокоились – народные депутаты большинством своим проголосовали за её продажу, а земельные законы, для справедливой продажи, так и не приняли.

Читайте об этом: http://www.unian.net/rus/news/news-423941.html deal
ВР провалила продление моратория на продажу земли
Верховная Рада Украины отказалась продлить до 1 января 2015 года мораторий на продажу сельскохозяйственных земель.

avatar
2
А чим погана націоналізація, якщо неефективно використовується приватизоване? І чи була соціалісткою Маргарет Тетчер, яка націоналізувала шахти? Зрештою, в політиці є чесні люди -- я таких знаю. Політика настільки брудне діло, наскільки брудні у ній люди.
avatar
3
"А чим погана націоналізація, якщо неефективно використовується приватизоване?"
Конечно она (национализация) хороша, да вот только поезд наш уже ушёл. Да и кто вам теперь отдаст назад заводы и фабрики??
В стране не осталось ничего ценного, принадлежащего государству, и как результат этого – пустая казна. Вот расхватают наши хозяева землю и начнут народ продавать. cry
avatar