реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Подяка небайдужим чернігівцям

Чернігівці, дякуємо вам за милосердя, доброту. Дякуємо за надію, яку ви подарували Оксані Корнієнко

Які дібрати слова, з чого почати? За чотири місяці стільки в наших душах накопичилося сліз, розчарування, страху… Та тепер, не хочеться це згадувати. Хочеться просто помолитися і подякувати кожній людині, яка відгукнулася на наш заклик врятувати 22-річну дівчину. Оксана Корнієнко вирушає до Німеччини. І нехай Господь буде милостивий до неї.

Дякуємо всім вам, люди добрі, за милосердя, доброту. Дякуємо всім, хто був поряд з Оксаною ці місяці і підтримував морально і матеріально. Дякуємо вам усім за те, що не дозволили 22-річній дівчині втратити віру, що дали шанс їй жити далі.

За ці чотири місяці чого тільки не пережили рідні 22-річної Оксани Корнієнко, її друзі, знайомі, наш фонд, який взяв на себе обов'язок допомогти сім'ї фінансово, волонтери, які збирали кошти для Оксани на благодійному ярмарку і ходили містом зі скриньками, прості люди, які вносили пожертви на рахунок Оксани Корнієнко. Окрема подяка засобам масової інформації, які паралельно з нами зі своїх екранів, газетних шпальт просили зробити посильні внески на операцію Оксані.

Тоді сума у 188 тисяч гривень здавалася нереальною, і залишалося тільки уповати на Божу волю. Та активність жителів нашого міста просто вразила. 25 листопада Оксана Корнієнко вирушає до Німеччини, в клініку міста Дортмунд. Там на неї чекає складна операція. Та попри те, що дівчина буде далеко від рідної домівки, ми переконані, її підтримуватиме весь Чернігів. Підтримуватиме так, як протягом цих чотирьох місяців.

Побажаємо Оксанці не падати духом. Вірити в себе, вірити в те, що у світі панує добро і милосердя.

Тримаймося разом завжди і нехай Господь береже цей світ!

Почесний президент благодійного фонду «Європа» Валерій Дубіль та голова фонду Олена Гедіна



Теги:фонд Європа, Валерій Дубіль, Благодійність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar