реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Подавайтеся на гранти!

Вже наступного тижня можна буде податися на чергову хвилю грантів для переробних підприємств.

Під час зустрічі з представниками обласних держадміністрацій закликала їх активніше спілкуватися з місцевим бізнесом й розповідати про програми з підтримки та стимулювання розвитку підприємництва.

Свого часу я теж очолювала департамент економіки ОДА, тож знаю наскільки важливо для місцевого бізнесу знати, що їх чують й з ними прагнуть підтримувати діалог. Особливо у час війни.

Через російське вторгнення українська промисловість втратила понад $8,1 млрд. 422 підприємства повністю або частково зруйновані.

Під час наших вже регулярних зустрічей із бізнесом у регіонах ми чуємо, що підприємці активно користуються як доступними кредитами, так і мікрогрантами. Зі свого боку працюємо над покращенням програм, які вже зараз діють, аби вони відповідали вимогам часу.

Тож заохочую подаватися на програму для переробних підприємств. За понад рік її роботи підтримку від держави вже отримали понад 350 переробних підприємств на загальну суму 2 млрд грн.Відтепер програма міститиме важливі зміни для деокупованих територій. Зокрема, держава покриватиме 80% від вартості проєкту заявника.

Український бізнес — основа нашої економіки. Тому вкрай важливо, аби він мав можливість працювати й розвиватися.

Юлія СВИРИДЕНКО



Теги:переробка, відновлення України, Юлія Свириденко, гранти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar