реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

«Податкова ліга» збирає учнів

У рамках спортивної програми «Податкова ліга» в Чернігівській міській ЗОШ №20 проведені вікторини з податкової тематики серед учнів 7-8 та 9-11 класів. Слід зазначити, що під час вікторини учні продемонстрували обізнаність та зацікавленість щодо запропонованих запитань. Зокрема, вони добре орієнтувалися в застосуванні податкового законодавства при отриманні доходів та сплаті податків, при започаткуванні та веденні прозорого бізнесу. Школярі також поставили податківцям багато запитань щодо роботи податкової служби.
За підсумками вікторин перемогу серед учнів 7-8 класів виборола Сніжана Мига, а серед 9-11 класів - Влад Серович, які набрали в комплексному заліку по 37 балів та були найактивнішими.
Наприкінці серед учасників вікторин податківці організували турнір із міні-футболу, який отримав назву “Вересневий кубок”. Змагання пройшли за круговою системою, тобто кожна команда зустрілась із суперником. А це додає змаганням особливої гостроти та інтриги щодо результатів.
Такі заходи є чудовою пропагандою серед школярів здорового способу життя. До того ж учасники “Податкової ліги” цікаво і змістовно провели час. І після вихідних із позитивними емоціями пішли до школи.

Ігор ЗАКРУЖНИЙ




Теги:вікторина, змагання, «Податкова ліга», Школа, збирає учнів, Чернігівська, учнів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar