реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

По "миротворцю" стріляли

Зброя, навіть якщо і травматична, в руках дилетанта-невдахи - страшна річ. В цьому, в черговий раз, переконались міліціонери Козелецького райвідділу УМВС коли виїхали на побутовий конфлікт в село Рудню, де п'яні розбірки завершилися вогнепальними пораненнями.
4 листопада близько пів на дев'яту вечора, до чергової частини Остерського міськвідділу міліції по тел. «102» звернулась 39-річна жителька села Рудня з заявою про те, що з-пів години тому її сусід по дачі киянин Ігор М. поранив з травматичного пістолета її співмешканця Бориса.

На місце пригоди для з'ясування обставин була направлена слідчо-оперативна група райвідділу УМВС та дільничні інспектори міліції Остерського міськвідділу міліції.

В ході проведення перевірки було встановлено, що двоє товаришів, попередньо вже добре «піддатих», прямували з гостей додому. Аж раптом з-за паркану на них почав гавкати Ігорів собака. Це дуже не сподобалось чолов'ягам, адже «як він посмів!» і вони заходилися дражнити песика. На шум - гам з будинку вийшов господар, попередньо озброївшись травматичним пістолетом. Побачивши власника собацюги, друзяки переключилися на чоловіка. Між товаришем Бориса та Ігорем зав'язалася бійка в яку втрутився і Борис в якості «миротворця». Він хотів розборонити забіяк. В цей час з будинку вискочила і дружина господаря дачі. Мабуть хотіла допомогти чоловікові. Та в цей самий момент киянин дістав пневматичний пістолет і почав «палити» куди очі дивляться. А дивилися вони в нього не зовсім правильно. Три кулі влучило у Бориса, який тільки намагався розборонити бійців, та ще одна - в господиню.

Такий сумний підсумок сутички зі стріляниною в с.Рудня. Правоохоронці, перевіривши документи у власника зброї, які, до речі були видані в столиці, та знаходились в повному порядку, все ж таки вилучили пістолет до закінчення розслідування. Адже зброя в таких невмілих руках може натворити ще чимало неприємностей.

Пораненого з рваними ранами тулуба госпіталізували до хірургічного відділення Козелецької райлікарні. Перевірка триває.

Інформація прес-центру УМВС України в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar