реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Північні вовки" - у "Карпатській Січі"

Волонтери з ГО "Чернігівський центр підтримки добровольців" відвідали бійців "Карпатської Січі", яка перебуває в складі 93-ї бригади і дислокується в селі Водяне (район Донецького аеропорту).

Цього разу з чернігівськими волонтерами їздили побратими з ГО "Північні вовки", які надали для поїздки організаційне авто та продукти.

"Незважаючи на те, що військові готувались до ротаціїї, зустріч видалась напрочуд плідною, - розповідає один із волонтерів Сергій Кропива. - Нами були передані воякам плащі ОЗК, чоботи, маскувальна сітка, продукти харчування".

Священник храму святої великомучениці Катерини отець Євген Орда привітав квітами войовничих "амазонок" з "Карпатської Січі" та благословив на подальшу боротьбу.

До слова, основу "Карпатської Січі" складають добровольці з числа націоналістів. Добробат є одним з найбільш боєздатних підрозділів ЗСУ. Кілька днів тому їх вивели з передової і відправили на бойове злагодження. На їхні позиції в районі Донецького летовища зайшли бійці 128 бригади. Попри анонсоване перемир'я, бої на цьому напрямку не вщухають ні на день.



Теги:Катерининська церква, Карпатська січ, Водяне, Північні вовки, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar