реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Питання до Луценка - чи можна подолати шизофренію?

Відкритий лист Генеральному
прокурору України
Луценку Ю.В.

Вимушений ось так звернутись через газету до Вас Юрію Віталійовичу, так як всі можливі засоби для відновлення справедливості мною були вичерпані . Гадаю, що маю на це повне моральне право як колишній керівник Козелецького районного виборчого штабу блоку «Наша Україна-Народна Самооборона» до колишнього першого номеру в виборчому списку даного блоку та земляка (в Козельці жили та поховані дід і баба Ю.В.). Питання одне – а що ж ми за ці 10 років збудували, якого монстра, коли звичайна людина не має ніяких шансів отримати правовий захист від держави на державному підприємстві від дій злочинного і корумпованого керівника?.

Всі уявляють, що таке "Укрзалізниця", про це багато пишуть, правоохоронці регулярно викривають злодіів, корупціонерів та інших хапуг, сам міністр Омелян В.В. чи не щотижня в ЗМІ розповідає як іде боротьба з корупцією. Так от і я купивсь на це, коли хвиля боротьби з корупцією докотилась до бази відпочинку УЗ, що знаходиться в м. Остер на Чернігівщині, на якій я працюю.

Керівником на нашій базі відпочинку є такий собі Слюсаренко С.В., по суті це «смотрящий», якого поставили щоб обслуговувати своїх корумпованих хазяїв, розкрадати майно, будматеріали та прислуговувати їм на відпочинку. На роботі цей керівник з’являвсь час від часу, коли треба було щось «порєшать». Отак ми і працювали роками, аж тут знімають з посади хазяїна нашого керівника (такий собі Миколюк О.П. якого всі пам’ятають по тому ,як кілька років тому він викривав на всіх телеканалах корупціонера- начальника ПЗЗ Кривопишина, а насправді виявивсь сам жуліком і корупціонером). Звичайно, була паніка, Слюренко С.В. написав заяву про звільнення і зник, прихопивши з собою наостанок дещо з майна. Ніхто не став приховувати численні випадки розкрадання ним майна, зловживання службовим становищем, була надія , що далі буде якась перевірка та реагування на ці злочини.

В те, що сталось далі, важко повірити. Через кілька тижнів на роботу заявляється Слюсаренко С.В. з наказом про поновлення його на посаді, заявляє, що його обмовили, та починає виживати з роботи тих, хто його «обмовив».І ось тут починається саме цікаве.

Незважаючи на те, що факти крадіжок майна після проведеної інвентаризації знайшли своє підтвердження, все почало спускатись на гальмах, я намагавсь звертатись до керівництва УЗ, до міністра Омеляна В.В., вказував на очевидні злочини нашого керівника. В це важко повірити, але жодної реакції, жодної, тупа мовчанка…. .

Ось так і виходить, що телебачення , де посадовці борються з корупцією- це одна реальність , а реальне життя – це зовсім інша, здається, лікарі називають такий випадок шизофренією.

Тому Юрію Віталійовичу, прошу Вас скажіть, що це не хвороба і що все таки є надія здолати цю гідру з усіма його покровителями.

Олександр САЛІВОН



Теги:Юрій Луценко, Наша Україна, остер, міністр Омелян, Генеральна прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar