реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Пішов Курт Волкер

Пішов Курт Волкер. Це - погано.

Наша політика без інституцій та справжніх партій виявилась реальним картковим будинком. Який зруйнував нікчема за двісті днів вщент.

Тож, починати треба спочатку. Реально. Спочатку. Бо у нас і далі нічого з того нема.

До активів додався Порошенко з командою, як реальна альтернатива й можливий уряд національного порятунку.
До пасиву можна віднести те, що велика частина пасіонаріїв не погодиться реально віддавати життя на фронті за «демократію без обмежень» і за «рівність для всіх» та «справедливість - порівну», як це було в 2014. Вже відвоювали і наїлись безмежного права для простої людини на народовладдя, та права активістів-за-гроші наших чи закордонних олігархів насаджувати нам сенси й практики «прогрєсівного чєловєчєства». Які, чомусь, майже завжди, генеруються в кремлі.

Те, що ми враз опинилися без міжнародної підтримки - погано. Так в 2014 ми втратили Крим.

Схоже - будуть втрати ще, якщо ми не почнемо говорити про все так як є, а не бавитися в процедури, які заганяють країну в гроб.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін назвав відставку спеціального представника Держдепу США в Україні Курта Волкера першою не політичною, а саме реальною втратою.

Про це Павло Клімкін написав у Фейсбуці.

«Курт Волкер– це перша не політична, а саме реальна втрата. Ми йому були небайдужі-це дуже рідко трапляється в політиці. Дуже дякую, Курте. Дуже шкода. Це тільки початок», – написав він.

Нагадаємо, спеціальний представник Держдепартаменту США в Україні Курт Волкер подав у відставку.

П’ятий президент України, лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко назвав відставку спеціального представника США по Україні Курта Волкера тривожною новиною з Вашингтона.



Теги:Курт Волкер, Павло Клімкін, Олександр Сосницький, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar