реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Пінг -понг Верещук- Лещенко

Давно не було чути Верещук. Аж раптом з'явилася на загал із заявою, що західні партнери вимагають від України зменшити виплати вимушеним переселенцям.

От негідники! Українська держава, як рідна мати, піклується про людей із останніх сил, а баба Яга, в смислі західні політики, категорично проти. Правда не назвала, хто саме, але какая разніца... Головне, що це вони такі безсердечні, а не наша влада.

Проте один загальновідомий журналіст, член наглядової ради залізниці і радник Верховного Єрмака в одній особі, такий собі Сірьожа Лещенко зіпсував картину, намальовану зеленим маслом. Перебуваючи на тому Заході, він запропонував тамтешнім скнарам зупинити допомогу українським біженцям, щоб ті поверталися додому. Якась гра в пінг-понг, одначе. Вони нам пропонують, а ми їм.

Тепер конспірологія: може бути так, що ми їх послухаємо, а вони нас - ні. Час покаже, але дзвіночки тривожні. Серед тих вимушених переселенців, мабуть, відсотків дев'яносто голосували за самого Зе та його партію СН. І така подяка... Вони ж очікували, що хужє нє будєт, а виявилося трішки навпаки...

Олександр ХОЛОДНЮК



Теги:Верещук, біженці, Сергій Лещенко, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar