реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Пилочки для нігтів: матеріал

Пилка для манікюру - потрібний інструмент у житті кожної дівчини і майстра манікюру. Такий маленький предмет, але його роль безцінна. На доглянуті та здорові нігті приємно дивитися. Вони надають впевненості та завершеності будь-якому образу. Також пилками для нігтів потрібно користуватися і чоловікам. З їхньою допомогою можна надати красиву і потрібну форму нігтю, прибрати довжину нігтьової пластини і відполірувати її до блиску. Так само з її допомогою піднімають лусочки нігтя для зчеплення між штучним покриттям і нігтем.

  1. Пилки для нігтів поділяють за абразивністю - жорсткістю пилочки.
  2. Формою: прямокутні, овальні, ромбові, полірувальні.
  3. Видам: одноразові, металеві, скляні, керамічні, дерев'яні, скляні, керамічні.

На нашому сайті https://thepilochki.ua/ua ви можете ознайомитися з видами пилок за матеріалом.

Одноразові. Одноразові складаються з багатошарового картону або пінопласту, який покритий м'якою кварцовою, тефлоновою або гранітною крихтою. Такі пилки мають використовуватися в студіях манікюру і майстрами манікюру вдома, оскільки вони запорука безпеки і гігієнічності. Такі пилки не можна мити і стерилізувати, оскільки вони швидко зіпсуються від води і високої температури.

  1. Металеві. Їх можна використовувати без заміни кілька років. Вони не зламаються і не розіб'ються. Можна стерилізувати в сухожаровій шафі та дезінфікувати спеціальними розчинами і водою. Зверніть увагу, що такі пилки не підходять для натуральної нігтьової пластини. Метал грубо і не точно спилює нігті, після чого вони можуть ламатися і розшаровуватися. Металеві пилки добре підходять для педикюру і нарощених нігтів.
  2. Скляні. Такі пилки добре підходять для обробки натуральних нігтів. Вони м'яко шліфують і коригують форму, роблячи нігтьову пластину гладкою. Після використання скляних пилок нігті не будуть розшаровуватися. За таким видом легко доглядати, їх можна стерилізувати будь-яким способом, у жаровій шафі та хімічними засобами. На жаль, скло легко розбити, тому рекомендується класти їх у чохол після використання.
  3. Керамічні. Робляться з кераміки або кремнію. Вони ідеально підходять для проблемних нігтьових пластин. Якщо у вас тонкі нігті, що шаруються, потрібно розглянути для себе цей вид. Їх часто називають "лікувальними". Під час підпилювання нігтів керамічною пилкою мікротріщини в лусочках нігтя загоюються. Після її використання нігті стануть міцнішими та здоровішими. Не підходить для нарощених нігтів. Стерилізується будь-яким способом.
  4. Пилочки для нігтів на дерев'яній основі. Робляться з дерева, тому малогібкі. Добре підходять для педикюру і штучної нігтьової пластини. Їх не можна мочити, але можна збризкувати дезінфікуючим розчином. Використовуються багато разів для індивідуального застосування.





Коментарі (0)
avatar