реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

Яким має бути ідеальний урок для сучасного учня? Динамічним, цікавим, несподіваним та креативним! Ніби все ясно, але як цього досягнути? Підвищення кваліфікації вчителів – це унікальний шанс зробити навчання дійсно захопливим для всіх без винятку школярів. А ще й чудова можливість знаходити натхнення та отримувати задоволення від своєї праці! Головне – побудувати ефективну траєкторію професійного розвитку, і тоді буде так легко досягти нових висот. 

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: зручність та ефективність

Найкраща освіта – це безперервна самоосвіта. Лише вчитель, який постійно навчається, здатен виховувати майбутніх переможців та формувати гармонійні особистості. Як удосконалювати професійні якості? Реформування освіти та розвиток сучасних технологій зробили неймовірне! Свобода у виборі напряму та формату навчання дозволила перетворити самоосвіту на різноманітний та цікавий процес, що на 100% узгоджується з потребами конкретного вчителя. Сьогодні є чудова можливість не витрачати додатковий час і кошти для фізичної присутності в аудиторії, а самовдосконалюватися в онлайн-форматі за допомогою:

  • вебінарів;
  • практикумів та семінарів;
  • майстер-класів;
  • онлайн-конференцій;
  • предметних інтенсивів;
  • курсів.

Але зауважте: як і для будь-якого навчання, для підвищення кваліфікації важливі наполегливість та системність.

Чому варто обирати «На Урок»

Погодьтеся, що вкрай важливо, аби навчання було не лише цікавим, а й справді ефективним! Саме тому варто прискіпливо обирати постачальника освітніх послуг. На щастя, вибір дійсно великий! 

Освітній проєкт «На Урок» – це інноваційний віртуальний простір, що дозволяє отримати нові знання та неймовірний досвід разом із креативними та  професійними педагогами. А постійний супровід та зворотній зв'язок дають можливість не лише набути необхідні навички, а й обговорити складнощі їхньої реалізації на практиці. 

Напрями підвищення кваліфікації завжди актуальні та важливі, а різноманітні формати заходів (вебінари, онлайн-конференції, курси, семінари, практикуми, тренінги, майстер-класи) – зручні та комфортні. З «На Урок» ви матиме можливість:

  • ознайомитися з сучасними інтерактивними технологіями, класичними та новітніми методами та прийомами роботи тощо;
  • розвивати такі важливі компетентності як цифрова, комунікаційна, інклюзивна тощо;
  • вдосконалювати та отримувати нові вузькопрофільні компетентності, пов'язані з викладанням певної шкільної дисципліни; 
  • отримати свідоцтво про підвищення кваліфікації, яке відповідає всім вимогам чинного законодавства України.

Зверніть увагу: всі матеріали знаходяться у вільному доступі та завжди відкриті для перегляду, при цьому участь у всіх заходах – безкоштовна. 

Підвищення кваліфікації вчителя – шлях до нових перемог учнів! Тож ніколи не зупиняйтеся та беріть нові вершини професійної майстерності.




Теги:підвищення кваліфікації, освіта, онлайн навчання


Читайте також



Коментарі (0)
avatar