реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Підприємці вимагають від фіскалів відкритості

Асоціація "Об'єднання підприємств Ніжинщини" переконана, що "про зміну стосунків фіскальної служби з підприємцями і з громадськістю взагалі говорити ще дуже рано". Про це говориться в заяві, прийнятій на засіданні асоціації і переданій голові Громадської ради ДФС України в Чернігівській області С.Калашніку.

Для прикладу ніжинські підприємці розповідають, що "на минуле засідання Громадської ради працівницею ДФС Фальчевською не було допущено відомого в Чернігові журналіста Василя Чепурного. Більше того – журналісти взагалі не були запрошені на засідання Громадської ради, а єдина камера, що знімала наше засідання, виявилася відомчою. Яка ж це Громадська рада, якщо громадськість не знає про що вона говорить? Про який контакт із громадськістю можна говорити в такій ситуації? Схоже, що керівництво ДФС хоче перетворити Громадську раду в таку ж закриту від людей структуру, якою є сама фіскальна служба".

Ніжинських підприємців обурює, що "призначення С.Волкової керівником ніжинських фіскалів відбулося без врахування думки підприємців і навіть всупереч позиції міської влади. Натомість аргументом «за» призначення став позитивний висновок якоїсь чернігівської організації, що не має до Ніжина жодного стосунку".

Асоціація «Об’єднання підприємств Ніжинщини” вимагає від структур державної фіскальної служби змінити підходи у своїй роботі, перейти на принципи відкритості і поваги до суспільства.



Теги:Василь Чепурний, ДФС в Чернігівській області, Styles.3, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar