реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Нова керівниця фіскалів області настроєна на співпрацю

Під час чергового засідання Громадської ради з представниками громадськості зустрілася начальник Головного управління ДФС у Чернігівській області Людмила Слаутіна.

- Для мене дуже важливі порозуміння і конструктивний діалог з вами. Ми будемо співпрацювати на користь держави і бюджету, - зазначила вона. – Я тривалий час працювала у Чернігові і в цьому залі бачу знайомі обличчя. Мені не соромно дивитися в очі тим, до кого я чи мої підлеглі приходили на перевірку. І мої життєві принципи незмінні.

Людмила Миколаївна в органах Державної податкової служби з 1992 року. Пройшла шлях від державного податкового інспектора ДПІ по Новозаводському району м. Чернігова до заступника директора департаменту Державної фіскальної служби України.

Під час роботи в ДФС України набула значного досвіду спілкування з громадськими організаціями і він буде корисним у співпраці з Громадською радою. Щоб було зручніше, ефективніше і оперативніше працювати вона запропонувала за кожним з трьох комітетів Громадської ради закріпити профільні підрозділи Головного управління. А оскільки дорадчий орган створений лише на обласному рівні, започаткувати спільні з президією виїзди до районних інспекцій.

Ділові ініціативи обопільно висловлювалися і під час активного спілкування у формі діалогу. Людмила Слаутіна протягом майже двох годин відповідала на запитання.

Проте традиційна відсутність запрошення преси на заходи в ДФС змушує засумніватися в настроєності нової керівниці головного управління фіскалів області на співпрацю з громадськістю. Поживемо- побачимо...



Теги:наповнення бюджету, ДФС в Чернігівській області, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А що власне нового з'явилося? Чи відбудуться,зокрема, кадрові зміни за участі бізнес-спільноти? Чи може є ознаки нової податкової політики - стилю управління- через приватно-державне партнерство. Поки-що маємо односторонні податкові консультації. Без коментарів.
avatar