реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Підписи за відставку ВР збирають на Чернігівщині

В Чернігівській області ВО «Батьківщина» у своїх наметах проводить збір підписів за відставку Президента України та за розпуск Верховної ради України, -- повідомила прес-служба цієї партії.

Як повідомлялося, раніше проводився збір підписів проти політичних репресій та за звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політв’язнів.Все частіше влада вдається до брутальної сили. Суди приймають рішення, які вигідні лише владі. Дійшло до того, що юристи та адвокати заявляють про відсутність законних рішень у судах. Влада починає фізично розправлятися з своїм народом, розганяючи мирні демонстрації.

Буйним цвітом знову розквітає рекет, рейдерство, грабежі, захоплення, «маски шоу» і тому подібне.

За гратами опиняється все більше «неугодних». Стосовно їх відверто фабрикуються кримінальні справи. Цей список очолила лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, засуджена нинішньою владою до 7 років позбавлення волі лише за те, що свого часу кинула виклик олігархічним кланам, не давши їм безкарно грабувати країну.
Зважаючи на ці злочинні дії влади, ВО «Батьківщина» збирає підписи за відставку Януковича та розпуск Парламенту.

«Ми глибоко переконані, що покращення стану справ в Україні настане виключно зі зміною влади. Нинішня правляча команда вичерпала свої можливості, повністю дискредитувавши себе і наплювавши в очі навіть своїм виборцям. Вони не виконали жодної передвиборчої обіцянки», - сказав Голова Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександр Кодола.

На даний момент зібрано більше 5 тисяч підписів мешканців Чернігівщини
.



Теги:Батьківщина, відставка Президента, розпуск ВР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar