реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Підпільна гуральня

Працівники лінійного відділу міліції в річковому порту “Чернігів” задокументували протиправну діяльність жительки Чернігова, яка у себе вдома продавала саморобну “водно-спиртову суміш”.

Жіночка закупала спирт і за допомогою кустарного обладнання в домашніх умовах розводила його водою. Напій продавала за ціною 10 гривень за літр. Об'єми виробництва та реалізації вражаючі : з 200-літрової бочки спирту виготовлялося близько півтони водно-спиртової суміші, яка розходилася протягом тижня. Клієнти, які ризикнули купити “шмурдяк”, потім жалілися на самопочуття, але грішили на кількість випитого. І кількість бажаючих придбати даний продукт не меншало. Покупці - це як правило, небагаті верстви населення, які задовольнялися самопалом. Жили клієнти, як правило, неподалік.

Міліція вилучила у громадянки 80 літрів спирту та 10 літрів водно-спиртової суміші, гроші, отримані від продажу сумнівної рідини. На даний час міліція з’ясовує джерела постачання спирту та яким чином жінка вела розрахунки з постачальниками. Дотепер жінка проблем із Законом не мала, вона досить забезпечена, а торгівлю вела виключно з метою особистого збагачення. Саморобна горілка направлена на експертизу. Якщо вона не відповідає ГОСТам, згідно з чинним законодавством жінці загрожує позбавлення волі до 7 років.




Теги:міліція, Самогон, Спирт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar