реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Підказка Садовому

Сьогодні прочитав у новинах, що у Львові намагалися викрасти рештки "радянського розвідника Миколи Кузнецова". І коментар мера Садового, мовляв, Кузнецов нам не потрібен, але просто так не віддамо!

Пане Садовий, під великим секретом скажу Вам, що ніякого кузнецова там і близько нема. Там лежать рештки німецького офіцера, якого вбили під Бродами, а під цю подію москалі придумали легенду про героїчну смерть свого мерзенного провокатора, на чиїх руках кров понад 3000 рівнян і понад 3000 львів'ян. Справжнього кузнецова вояки УПА взяли в полон біля села Верба, що неподалік від Дубно на Рівненщині. Рятуючи власну шкуру, він видав усіх і все, що знав. Мені про це розповідав чоловік, який особисто його допитував (читай трилогію "Кров - свята"). Але віддавши москалям існуючі рештки (нацистського офіцера), ви підтримаєте їхню казочку про "героя-розвідника і його героїчну смерть", адже вони миттєво проведуть "найчеснішу в світі" експертизу ДНК і відрапортують світу про "звєрства бєндеровцев і подвіг развєдчіка".

Тому пропоную зробити мудро й по-державницьки - звільнити святе місце від цього непотрібу, тихо поховавши його десь біля поховань німецьких військових.

Поставте собі питання, чому москалі викрали у нас рештки практично усіх наших князів і решти видатних українців? Якщо знайдете відповідь, то й не подумаєте віддавати ворогу таку історичну зброю. Якщо самі не знайдете - запросіть мене, я підкажу. Задарма.

Володимир ШОВКОШИТНИЙ



Теги:Кузнєцов, Володимир Шовкошитний, радянську міфи, львів, Садовий, нквд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar