реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Під офісом Президента відспівали правосуддя

Під Офісом президента на вулиці Банковій у Києві у річницю затримань у справі вбивства журналіста Павла Шеремета пройшла акція під назвою "Похорон правосуддя".

Активісти принесли труну білого кольору з надписом "Весна пройшла, невинних садять". Лунала сумна, траурна музика.

Також серед присутніх була дівчина, символічно переодягнута у Феміду у чорному одязі, із зав’язаними очима, яка тримала у руках Конституцію та терези, у яких з одного боку приклеєний телефон, як символ "телефонного права".

Пізніше учасники акції запалили фаєри під МВС. Активісти тримали в руках фаєри чорного і білого кольорів. Вони скандували "Один за всіх і всіх за одного", "Свободу політв’язням", "Свободу Ріфмастеру", тощо.

Активісти під Міністерством внутрішніх справ перебували менше 5 хвилин, потім вони пішли під Офіс генпрокурора.

Нагадуємо: Рік тому у Києві було вбито російського журналіста Павла Шеремета. Міністр внутрішніх справа Аваков у присутності Президента Зеленського завив, що вбивцями є музикант Антоненко, медсестра Дугарь та лікарка Кузьменко Вже рік вони перебувають хто в СІЗО, а хто під домашнім арештом. 10 грудня суд у справі вбивства журналіста Павла Шеремета продовжив запобіжні заходи всім трьом обвинуваченим: Андрія Антоненка залишили під вартою, Юлію Кузьменко – під цілодобовим домашнім арештом, Яну Дугарь – під заставою.



Теги:справа Шеремета, команда ЗЕ, Аваков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar