реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Піар для Папи Римського

Для Папи Римського війна України за виживання – це лише шоу. Минулого року у Папи придумали "мирити" якусь мутну українську заробітчанку з не менш мутною росіянкою.

Розрахунок Папи виправдався. Хайп, перші шпальти, широке обговорення Папи і Ватикану у світі.

Після жінок Папа придумав мирити дітей. Тонко, професійно, як по підручнику: найбільш емоційне те шоу, в якому задіяні діти-сироти.

Релігія вчить скромності і смиренню. Але скромність - то для простих віруючих. Коли ти Папа Римський, тобі треба не скромність, а піар. І якщо піар на крові, але потужний, то хай буде на крові!Якби Папа дійсно хотів допомогти дітям війни, він поїхав би в Маріуполь, коли його рівняли з землею, щоб зупинити обстріли. Але ніт, не поїхав. Не просто не поїхав, а навіть не засудив справжніх винуватців війни. Замість цього тупо плюнув в душу всьому, понівеченому війною, українському народові. Бо урівняв нападника із жертвою.

Навіщо нам рефлексії малого московита з приводу папки, розкиданого по шматкам десь в українських полях? Навіщо нам розуміти його біль, якщо в нас достатньо свого? Особливо, враховуючи, що наш біль взявся не сам по собі. Його принесли утилізовані папашка з братом цього малого.

Найбільш цинічне у цьому всратому перфомансі те, що той малий московит підросте і піде в російську армію. Так само, як папка, брат, дід. І так само, як вони, піде на війну, щоб робити сиротами українських дітей. За спиною в нього будуть автомат Калашникова і Папа Римський. Як Інь і Янь.

Ганебна і неприйнятна поведінка Папи. Хто має можливість вплинути на католицькі громади і суспільний розголос, не мовчіть. Цей піар на нашій крові треба зупинити.

Сергій МАРЧЕНКО



Теги:Сергій Марченко, широка війна, Папа Римський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar