реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Перший дзвіночок - Арахамії

Депутати Європарламенту надіслали владі Зеленського останнє попередження. Або «слуги» припиняють знищувати державні інституції, зупиняти реформи та продукувати реванш, або безвізу та фінансової допомоги не буде.

Спочатку безвіз заберуть в «окремих політиків», - сказано у звернення. А це по суті перші санкції проти представників влади.

Депутати Європарламенту надіслали листа главі фракції СН Давиду Арахамії в якому фактично звинуватили владу в корупції, зупинці реформ, руйнації антикорупційних органіі тощо. Це також певний жест-попередження для так званої «монобільшості». Далі може бути гірше.
Можемо констатувати факт: якщо влада й далі знищуватиме європейський та проукраїнський курс - нас чекає і запинка фінансової допомоги, і зупинка безвізу, і зрештою припинення політичної підтримки.

Зеленський та його «слуги» загралися. Спочатку вони переслідують опозицію та ЗМІ, потім множать на нуль Нацбанк, тепер взялися за САП та НАБУ. А ще гірше - влада просто закриває очі на кричуще повернення олігархічного впливу на всі процеси в країні. Де-факто парламент, уряд та інституції стали сферами впливу саме олігархічних сил, які витискають з України все що можна і на можна.

Кінець цього дійства буде плачевним для кожного громадянина...бо виграють від цього виключно російські сили в Україні.

Андрій СМОЛІЙ



Теги:санкції, безвіз, Арахамія, Євросоюз, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar