реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Перші вистави січня в Чернігівському драмтеатрі

Так повелося, що січень відкриває перше півріччя року, а за театральним календарем розпочинає другу половину 97-го театрального сезону. І на першу січневу виставу шевченківці запросили наймолодших чернігівських театралів та запропонували їм переглянути веселу казку-гру «Бука» М.Супоніна. Малеча із задоволенням взяла участь в іграх і танцях біля Новорічної ялинки разом з казковими персонажами Зайчиком та Їжачком, співала і водила хоровод спільно з чарівним Янголом та добросердним Святим Миколаєм. Під час вистави дітлахи завзято захищали Зайчика Буку від хижого Вовка, раділи вигадкам казкових звірят та дружно аплодували артистам після закінчення спектаклю.

А ввечері для дорослого глядача в сценічному експериментальному просторі звучали філософські – інколи іронічні, інколи роздумливі – діалоги героїв вистави «Невчасно» за п’єсою Лани Ра. Інтригуюча історія про молодого архітектора вкотре заволоділа увагою глядацької аудиторії, спонукаючи кожного замислитися над сенсом життя та вселяючи віру в свою невипадковість. Гучні аплодисменти були нагородою артистам за яскраву натхненну гру.

Отже, слідкуйте за інформацією в Інтернеті та на афішах театру і приходьте на перегляд творчих робіт шевченківців протягом усього 2023 року. Завжди раді бачити Вас гостями Чернігівського драмтеатру.

Раїса Міненко,  керівник літературно-драматургічної частини театру

фото з вистави: «Невчасно»




Теги:Культура, вистава, драмтеатр, театр, ChernihivTheatre


Читайте також



Коментарі (0)
avatar