реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Перша приватна школа в Чернігові

Неля Лавріненко давно і плідно займалася дітьми – патріотичними, просвітницькими програмами, але тепер наважилася на відкриття першої в Чернігові приватної ліцензованої школи. Вона застосовує інноваційну методику освіти через практику, робить акцент на поглибленому вивченні англійської мови.

Школа має оригінальну назву – «МудрАнгелики» і зображення маленьких янголят тут зустрічаються часто. Сама ж директор школи Неля Лавріненко говорить, що у них вивчатимуть, крім передбачених програмою міністерства освіти предметів, шахи, робототехніку, фінансову науку, артдраму, будуть боротьба і сучасні танці.

Важливо, що діти будуть у школі цілий день – тут харчуватимуться, ходитимуть на прогулянки, екскурсії, робитимуть домашні уроки, щоб увечері батьки могли з ними тільки спілкуватися на вільні теми. Щоправда, навчання у такій школі не з дешевих – чотири тисячі гривень щомісяця та ще й 60 гривень за кожен день перебування в школі. Проте, сюди ж входять усі навчальні карти, підручники, канцелярські товари тощо.

Нараз набрано другий і третій класи, всього біля півсотні дітей. У кожному класі їх має бути не більше 15 і займатимуться з ними вчитель та помічник вчителя з психологічною підготовкою. По закінченню кожного класу діти отримуватимуть табель загальнодержавного стандарту.

Василь ЧЕПУРНИЙ, "Голос України"
м. Чернігів.
Фото Олега ГОЛОВАТЕНКА



Теги:Неля Лавріненко, нова школа, приватна школа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar