реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Перша дорога приватного капіталу є!

«Голос України» вже повідомляв про підписання у травні меморандуму між Чернігівською обласною державною адміністрацією, Службою автомобільних доріг області та приватною компанією «Земля і Воля» про спільне фінансування відновлення ряду доріг у Бобровицькому та Козелецькому районах області.

І ось є перший результат – шлях між селами Піски та Стара Басань відремонтовано за кошти приватного капіталу. Це 5,4 кілометра. Будувати щонайменше десять-п’ятнадцять кілометрів доріг щороку – мета, що її собі поставив Герой України, генеральний директор найпотужнішого місцевого сільгосппідприємства «Земля і Воля» Леонід Яковишин.

«Одну закінчуємо – другу починаємо… Ярославка, Стара Басань, Піски і – на Київ. Уся оця дорога буде зроблена під ключ», – сказав він під час урочистого відкриття автошляху.

Невдовзі мають розпочатися роботи на дорозі Бобровиця – Козелець. По території Бобровицького району роботи фінансує «Земля і Воля», а по Козелецькому району – влада згідно умов меморандуму. Кошти вже виділені і роботи могли б розпочатися раніше, якби не процедура публічних закупівель. «Дорога буде цього року», - запевнив начальник Служби автомобільних доріг в області Володимир Гузема.

Василь ЧЕПУРНИЙ,"Голос України"



Теги:Бобровицький район, дороги, Яковишин, Земля і воля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar